In Lansingerland is GroenLinks sinds maart 2010 in de gemeenteraad vertegenwoordigd. Met succes. De fractie heeft GroenLinks een duidelijk gezicht gegeven en een nieuw geluid in de gemeente laten horen.

 

In de komende gemeenteraadsverkiezingen willen we opnieuw minstens 1 zetel veroveren, zodat de groene en linkse standpunten blijvend gehoord worden. Een deel van de huidige fractie zal zich opnieuw verkiesbaar stellen.

Om de fractie te versterken, zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten. Heb je zelf belangstelling of ken je anderen die hiervoor geschikt zijn?

Wil je je inzetten voor meer duurzaamheid, meer groen en meer sociale samenhang in Lansingerland? Wil je eventueel geschoold worden voor dit werk tijdens trainingsdagen van het landelijk bureau van GroenLinks? Herken je je in bijgaand kandidatenprofiel?

Neem dan voor nadere informatie en/of aanmelding contact op met de secretaris van de kandidatencommissie GroenLinks in Lansingerland: Rienus Nieuwstad, mr.m.g.nieuwstad@kpnplanet.nl De kandidaatsstelling sluit op 30 juni 2013.